Härligt!

Ha ha! Ja barnspel! Varken jag eller Rickard kan slita oss från detta "lego indiana jones" de är ju klockrent o skitskoj! Ha ha :) är störtnöjd! Blir nog en helnatt med tv spelande! Har för övrigt haft besök av Laila ikväll! Lika trevligt som vanligt! :) Nej nu ni! Nu måste ja återgå till indy! Sov gott!

Nu ni :)

Xbox:et är nu inkopplat och nu spelas det för fulla muggar :) fick ju med 2 spel.. Barnspel dock, men bättre än ingenting alls! Kung fu panda och lego indiana jones! Gissa om de sistnämnda va skoj! Ha ha :) blir nog till att gå in på internet o beställa nå fler spel :) nej! Åter till indy! Hej

Snart så..

Snart så! Snart är det ett nytt år! Tiden går så himla fort tycker jag..
Men det är väl så.. gissar jag..
Ska i alla fall bli jätteroligt i morgon :) ser framemot kvällen!

Jobbar just nu, har just ätit frukost. Duktiga jag försov mig i morse. Inte bra.

Idag tror jag nog att det blir ett xbox 360 ;) dom skulle nämligen få in fler konsoller idag, så jag hoppas Rickard far dit nu och inhandlar ett så att jag kan spöa skiten ur honom i tv-spel ikväll då jag kommer hem :)

Sen har vi ju den dagliga fråga.. Vad ska man äta till middag idag?!
Den frågan ställs varje dag och min fantasi har försvunnit för längesen.
Tror vi kör på ärtsoppa :)

Åter till jobbet!

Ha en bra dag!

Tusan också.

Rickard påminde mig just om motorvärmaren.. Attans.. Har glömt stoppa i den.. Snäll som rickard är så har han gått ut och fixat det till mig :) förresten. Är de nu någon stackare som läser detta, kommentera gärna ;)

Kittat!

Japp! Då var det till slut ordnat. Nyårafton alltså :) nu vet vi vad vi gör, vad de blir för mat och vart vi ska vara! Bra bra! Blev ett 2 timmar långt "möte" för att komma fram till detta! Ha ha! Hann ju även surras om en hel del annat också såklart, som vanligt :) nej nu har jag intagit ryggläge i soffan för att kolla lite tv innan sängen kallar.. God natt

Internet.

Funderar skarpt på att skaffa internet.. Ganska bra att ha ibland faktiskt. Vi har i och för sig alltid klarat oss utan internet så.. Ja vi får se :) ses i dag har vi i alla fall varit in till stan en sväng.. Hade tänkt köpa oss ett tvspel men dom hade inga hemma.. Skulle komma in i morgon så då blir vi nog ett xbox 360 rikare :) annars gjorde vi bara bort bolaget o lite handling.. Lugn dag alltså! Skönt att va ledig :) hej

Nystart..

Hej!

Hade en gång en blogg men insåg att jag inte var speciellt aktiv på den, hade tänkt göra ett nytt försök och varför inte börja om från början?!

Här sitter man och i stort sett hela december har passerat.
Och vad har man gjort?
Kan i alla fall säga att jag har jobbat en hel del, hunnit fylla 23 år (känner mig SÅÅ vuxen..) och fira en underbar jul med en lite mindre del av min släkt (i år var vi bara tolv, annars brukar vi vara uppemot 25..)

Jobbet trivs jag fantastiskt bra på, känns dock lite sorgligt att det snart tar slut, ska jobba januari ut sen får jag återgå till Tjärhovet, vilket i sig känns ganska roligt, men det ger ju inte i närheten lika bra betalt som det jag gör nu.
Dessutom måste jag kontakta arbetsförmedlingen och a-kassan igen, vilket inte känns speciellt uppmuntrande.
Mår dåligt av blotta tanken..

Födelsedagen var kanon! Är så fruktansvärt bortskämd. Har världens bästa familj och helt underbara vänner!
Fick så många presenter! (det var ju inte 30 jag fyllde, bara 23..)
bl.a fick jag en vattenkokare, en brödrost, ett par skoterskor, halsband, presentkort, en volumaster, snygga ljusstakar örhängen och 3 stora röda rosor från min älsk ;) m.m m.m
Är bortskämd som sagt..

Julafton började för oss klockan 06.00 med uppstigning. klockan 07.00 var det nämligen julfrukost hos mams och paps! Där vi även öppnade alla julklappar! Fick bara bra grejjor!
Efter julklappsöpnningen "piffade" vi till oss lite och sen väntade en bilresa ner till Överhörnäs, Övik.
Där väntade farmor och farfar och en av mina farbröder och hans familj.
Julafton för oss består av alldeles för mycket mat och en hel del bilprat!? (mest merca då)
Hade en superbra dag och var dyngtrött då jag blev avlämnad i flakaträsk där Rickard befann sig.
Där tillbringade vi juldagen och annandagen.

Annandagen. Stövarn är borta! Återfanns dock klockan 17.00 så han hade avverkat en hel arbetsdag ute i skogen han.
Matte var måttligt orolig. som vanligt.

Har jobbat igår och idag så i morgon tänker jag vara ledig ;) Har även tagit semester på nyårsafton och nyårsdagen och vem vet vad för äventyr som väntar?! Inte jag! har nämligen ingen aning om vad vi ska göra då :) men ledig vill jag vara i alla fall :)

Vi har en "ny", gammal bil :) en mercedes! finally! haha det är en riktigt gammal en också. en -76:a. me like!

Nu tänker jag sluta pladdra och ägna mig åt tv:n en stund innan sängen ropar på mig!

God natt

(Bifogar en bild på en liten del av min släkt, lägg märke till att alla kör mercedes)





(Längst bort på bilden har vi min farfar, sen kommer kusin Andreas, Farbror Lars, Min pappa, Farbror Staffan, Farbror Göran, Farbror Christer och sist men inte minst, kusin Micke)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0